Ezt a hirdetést archiválták.

Katalinpusztán, Vác szomszédságában eladó egy leégett tetőszerkezetű családiház telek áron

Szendehely Vác Ady Endre u.
6 éve

Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Szendehely, 150nm, 110000000 Ft
    Szendehely
    Szendehely Rózsadombján eladásra kínálok egy 1050 m2-es telken egy 150 m2 alapterületű családi házat. Az ingatlan 2004-ben épült, 2019-ben pedig részleges felújításon esett át. Az alsó szinten egy amerikai konyhás nappali, kamra, három külön nyíló, v...
    • Eladó ház, Lakás - Szendehely
    3 napja, 23 órája
    110 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Szendehely, 0nm, 82900000 Ft
    Szendehely
    Szendehely csendes zsákutcájában 1334 m2 nagy méretű kellemes elrendezésű telken 86 m2 3 szobás családi ház eladó. A telken tégla építésű tároló és külön álló kis ház is található, mely igény esetén állat tartásra, vagy gyerek játszó háznak is alkalm...
    • Eladó ház, Lakás - Szendehely
    4 napja, 21 órája
    82 900 000 Ft
  • Eladó 377 m2-es családi ház Szendehely
    Szendehely
    JELENTŐS ÁRCSÖKKENÉS! KIEMELT AJÁNLAT BEFEKTETŐKNEK! Eladó egy több mint szerkezetkész állapotban lévő, eredetileg szálláshelynek tervezett ingatlan a Dunakanyarban, Szendehelyen!Szendehely, Katalinpuszta település utolsó építési telkén, az erdő közv...
    • Eladó ház, Lakás - Szendehely
    1 napja, 4 órája
    139 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3414019
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 110
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Telekár alatt családi otthonnak, de akár vállalkozási telephelynek is kíváló ingatlan eladó, Szendehely- Katalinpusztán egy telek, amin rengeteg gyümölcsfa (alma, körte, cseresznye, meggy, sárgabarack, őszibarack, szilva, ringló, dió, gesztenye stb.), díszfa és bokor található. Valamint egy 110 négyzetméteres családiház, ami bontandó vagy igény szerint felújítható! A ház tetőszerkezete sajnos leégett, így csak a falai állnak. Az egész ingatlan értéke 20 MFt volt, 1 szoba, ami betonfödémes, épen maradt, de még befejezés előtt áll, hiányzik a belső vakolat és a burkolás. Minden helyiségben padlófűtés van, ami valószínű nem sérült meg. Kb. 6-7 millió ráfordításával egy 4 szobás, amerikai stílusú konyha-nappalis, külön fürdő és mosdó helyiségből álló csodás ingatlanhoz juthat. A terasz közvetlenül a tűzkár előtt lett befejezve, aminek szintén nem esett nagyobb baja. A gyümölcsfák bőven termőek, és a díszfák, bokrok nagyon hangulatossá teszik az egész telket. Természetesen a közművek mind a telken belül vannak, víz, csatorna, gáz, villany, valamint egy betongyűrűs kút, amiről a locsolás megoldható.

A telek három részre osztott, van előkert, középen a terasz, szőlő lugas, garázs hely, és a felsőrészen a gyümölcsös. Az ár nem alkú képes!



Katalinpuszta nagyon jó adottságokkal rendelkező kis falú. Közel a város és a főváros is, mégis nyugodt, dombokkal, hegyekkel és erdőkkel körülvett kis gyöngyszem.
Ideális lehet vállalkozások részére telephelyként, hiszen területileg az elmaradott és kiemelt támogatási potenciállal rendelkező Nógrád megyében fekszik, ugyanakkor néhány száz méterre van Pest megye határától. Ezen adottságai révén sikeres telephely létesítési és fejlesztési pályázatok ideális helyszíne lehet!

A telektől 5 percre van a buszmegálló, onnan 15-20 perc alatt Vácon lehetünk, vagy autóval a 2/A elkerülő úton 30 perc alatt Bp-en vagyunk. Katalinpuszta legjobb utcájának majdnem az elején található a telek, szemben az erdő, pár lépés és ragyogó túra utakat tehetünk.

A buszmegálló mellett van egy nonstop kisbolt, egy vendéglő és egy remek zöldséges bolt.



A közelben két helyen is van lovaglási lehetőség, valamint a nemrég átadott Gyadai tanösvény, ahonnan csodás kirándulásokat lehet tenni, pár óra alatt eljutunk a Naszály hegyre is!

Elhelyezkedés
Szendehely

Vác
Ady Endre u.

 
Elhelyezkedés
Szendehely

Vác
Ady Endre u.